FIMAP FS50 PADEL EDITION

Kampagnepris inkl. levering og opstart

 

 

29.995,-

 

 

FIMAP FS 50 Padel Edition Front på bane
FIMAP FS 50 Padel Edition Bag på bane

Padel havde den største årlige vækst af alle sportsgrene i Danmark i 2021 og 2022. Der er mere end 10.000 registrerede spillere i Danmark, og antallet af baner er vokset fra 203 baner i 2021 til mere end 900 baner i dag. 

Med en FIMAP FS50 Padel Edition får du en maskine der kan sørge for den generelle rengøring af Padel banen samtidig med at der bliver fjernet plastik støv og nylon trevler. Derudover får du en god, homogen fordeling af sandet på banen. 

FIMAP FS50 Padel Edition er en batteridrevet fejemaskine udstyret med en speciel opsamlingsbox der muliggør udstrømning og jævn fordeling af kvartssand.

Opsamlingsboxen på FIMAP FS50 Padel Edition kan let udskiftes med det klassiske opsamlingssystem så man nemt kan rengøre områderne omkring banen ud over selve banen. Det vil sige at du med den samme maskine kan rengøre alle områder på og uden for Padel banerne.

FIMAP FS 50 Padel Edition Filter før
FIMAP FS 50 Padel Edition Filter efter

FIMAP FS50 er udstyret med et papir eller polyester filter: det opsamler de letteste partikler og renser den udgående luft for urenheder.

På fotoet til højre kan man se ophobningen af nylon trævler fra bolde, og det blå plastic støv fra friktionen mod de syntetiske fibre. Ud over at beskytte spillernes helbred, mindsker man også behovet for vedligeholdelse af ventilationssystemet.

FIMAP FS 50 Padel Edition Nylon børste
FIMAP FS 50 Padel Edition Naturfiber børste

Det er muligt at udstyre FS50 med forskellige børster alt efter brug og bane type:

  • Til baner lavet af almindeligt kunstgræs, vil nylon børsten være god: den tillader fjernelse af snavs, og de mekaniske bevægelser får fibrene til at vende tilbage til opretstående stilling, hvilket optimerer slid på fibrene.
  • Til baner lavet af krølgræs, vil naturfiber børsten være god: de blødere børster tillader fjernelse af snavs uden at påvirke sandet, der vil forblive i bunden af banen.
Teoretisk produktivitet (op til m²/t) 2.275
Arbejdsbredde med center børste (mm) 500
Arbejdsbredde med side børste (antal) (mm) (1) 650
Opsamlingbox volumen (l) 40
Tømning bagfra
Tømningstype manuel
Filtreringsoverflade (m²) 2,5
Strømforsyning / Køretid Batteri (12V) / 1,5 t
Maskinens dimensioner (L x H x B) (mm) 1430 x 1000 x 660
Maskinens vægt tom uden batterier (kg) 67