Om os

Full Service er din specialist inden for udlejning af professionelle gulvvaskemaskiner – på korttidsbassis såvel som længerevarende kontrakter – altid med fuld service.

Med mange års erfaring inden for faget samt altid opdateret med den nyeste viden og værktøjer, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle typer reparation, service og vedligeholdelse.

Vores kundekreds er alsidig og omfatter industrielle virksomheder, rengøringsselskaber og grossister, den offentlige sektor samt naturligvis alle andre der har professionelle rengøringsmaskiner. Geografisk har vi serviceteknikere placeret over hele Danmark.

Full Service er en mindre og fleksibel virksomhed. Derfor kan du som kunde hos os forvente:

  • En god kommunikation med den samme person – som har et indgående kendskab til virksomhedens maskiner
  • Konkurrence dygtige priser
  • Stor fleksibilitet

Full Service tilbyder alt inden for reparation, service og vedligeholdelse på​

  • Gulvvaskemaskiner
  • Poleringsmaskiner
  • Fejemaskiner
  • Skumanlæg (Nilfisk Alto)

Vi har stor erfaring og indsigt i reparation af Comac, Nilfisk, Rcm, Tennant, Hako, Taski og Fimap.

Fimap sætter nye standarder for bæredygtighed

Hos Full Service har vi stort fokus på bæredygtighed, og derfor er Fimap selvfølgelig en fast del af vores produktsortiment. Fimap er dedikeret til at sætte nye standarder for bæredygtighed inden for rengøringsmaskiner. Det gør de bl.a. med deres Fimap Solution Saver teknologi (FSS), der sørger for at dosere vand og rengøringsmiddel separat. Denne løsning er med til at sikre, at du kun bruger den mængde sæbe og rengøringsmiddel, der er nødvendig til den givne opgave. Takket være de forskellige teknologier fra Fimap kan du således nedsætte spild af vand, kemikalier, energi og tid.

Fimap har et klart mål om hele tiden at finde på nye, innovative løsninger, som kan øge produktiviteten, kvaliteten og holdbarheden af produkterne. I denne proces har de fokus på at tage miljøbevidste valg og gøre produktet så nemt som muligt at bruge.

Fimap garanterer driftssikkerhed

Uanset om du skal bruge en gulvvaskemaskine, skuremaskine eller fejemaskine til din rengøringsopgave, garanterer Fimap driftssikkerhed og langtidsholdbarhed. Alle maskinerne har en ISO 9001-og OHSAS 18001-certificering, hvilket er med til at sikre dig høj kvalitet og sikkerhed. Når du vælger en driftssikker maskine, er du sikker på at få høj produktivitet og samtidig minimere dine driftsomkostninger.

Find Fimap hos Full Service

Hos Full Service er vi altid i nærheden og kommer med glæde ud til din virksomhed for at vise dig, hvorfor du skal vælge Fimap. Efter dit køb står vi også til rådighed ift. reparation, service og vedligeholdelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os på vores tlf. 20 90 85 50 eller mail info@full-service.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en demonstration af en maskine. Vi ser frem til at høre fra dig.

Danske Hospitalsklovne SPONSOR