SKUREMASKINER

Rengøring af gulve er en væsentlig del af at opretholde den gode hygiejne på arbejdspladsen. Uanset om du arbejder i en industribygning eller på et større kontor, skal gulvene holdes rene – både for synets skyld og for at sikre et sundt arbejdsmiljø. Derfor er det vigtigt at vælge det helt rigtige udstyr.

Hos Full Service forhandler vi alt, du skal bruge til at holde gulvene rene i dagligdagen. Du kan bl.a. finde et stort udvalg af effektive skuremaskiner i den højeste kvalitet, som holder omgivelserne på arbejdspladsen hygiejniske og indbydende. Vores skuremaskiner kan anvendes til alle former for gulvrengøring. Det spiller derfor ingen rolle, om din arbejdsplads har væg-til-væg-tæpper, massive trægulve eller flisegulve – en skuremaskine er fremstillet til alle formål.

Mi-TOR

TMB Mi-TOR 220V

Fra kr. 10.983,-

Download Brochure

Mere Info

Mi-TOR B

TMB Mi-TOR B

Fra kr. 16.445,-

Download Brochure

Mere Info

FIMAP Orbitizer

Fimap Orbitizer

Fra kr. 18.256,-

Download Brochure

MI 39-23

      MI 39-23            

Fra kr. 18.595,-

Download Brochure

MI 39-23 Perfomance

MI 39-23 Performance

Fra kr. 19.995,-

Download Brochure

MI 39-23 B

      MI 39-23 B            

Fra kr. 27.995,-

Download Brochure

      MI 46-30            

Fra kr. 28.236,-

Download Brochure

tpo-43

TMB TPO 43 2.0         

Fra kr. 15.995,-

Download Brochure

tpo-43_spray

TMB TPO 43 2.0 SPRAY

Fra kr. 18.995,-

Download Brochure

tor-43_extra_spray

TMB TOR 43 EXTRA SPRAY

Fra kr. 18.835,-

Download Brochure

Skuremaskiner fra kendte mærker

I vores sortiment af professionelle skuremaskiner til gulvrengøring finder du mange forskellige modeller, der er lavet i højeste kvalitet og med fokus på optimal effektivitet. Vi fører service af skuremaskiner fra kendte mærker såsom Fimap, Nilfisk, Kärcher, Taski, Hako, Tennant og Comac. Du er derfor sikker på at finde lige præcis den skuremaskine hos os, som passer til din rengøringsopgave.

Effektiv rengøring med skuremaskine til alle gulvtyper 

Det kan være svært at holde gulve rene på en arbejdsplads, da der ofte er tale om store overflader, som bruges hyppigt. De fleste arbejdspladser er også indrettet med mange møbler, som kan være en forhindring for rengøring af gulvene. En skuremaskine er derfor den perfekte løsning til at opretholde et højt hygiejneniveau på din arbejdsplads.

Vores skuremaskiner har en stor fleksibilitet og manøvredygtighed, som gør det muligt at komme let omkring rengøring under f.eks. borde, reoler og toiletter. Samtidig er en skuremaskine nem at transportere, og du kan derfor hurtigt have den klar til både rutinebrug og pletrengøring.

I vores udvalg af skuremaskiner har vi også fokus på, at de skal være brugervenlige og indeholde en kraftig motor, som sørger for, at du altid kommer i bund med rengøringen. Derudover er de fleste skuremaskiner udstyret med et højdejusteringshåndtag, der sikrer en korrekt arbejdsstilling.

Brugte skuremaskiner i høj kvalitet 

Det er ikke alle virksomheder, der har behov for en fabriksny skuremaskine til at løse de daglige rengøringsopgaver. Hos Full Service tilbyder vi derfor også et stort udvalg af brugte skuremaskiner. På vores klargøringsværksted arbejdes der med detaljerede tjeklister, hvor vi sikrer høj kvalitet på alle maskiner. Her gør vi dem funktionsdygtige med nye batterier. Vores brugte skuremaskiner kommer med 1 måneds garanti.

Find din nye skuremaskine hos Full Service
Hos Full Service har vi stor erfaring inden for rengøringsbranchen, og derfor ved vi, hvor vigtigt det er at vælge den rette rengøringsmaskine. Vi tilbyder derfor et stort udvalg af gulvvaskemaskiner, skuremaskiner og fejemaskiner.

Har du spørgsmål, eller ønsker du hjælp til at finde en maskine til din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os på vores tlf. 20 90 85 50 eller mail info@full-service.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.