Satellitsporing

VORTEX GPS SPORING

Når du bestiller en Vortex løsning, får du to systemer i et:

 

TYVERISIKRINGSLØSNINGEN:

Vortex 3+ er et af de mest anerkendte sporings og logistiksystemer på markedet. Det anbefales blandt andre af Top Danmark A/S (Sikker Landbrug) til at beskytte deres kunders indbo, i form af landbrugs og have/park maskiner.

Vortex er som det eneste system på markedet verificeret til ikke at udsende EMF og UHF signaler. 98% af alle andre GPS sporingssystemer på det danske marked udsender disse signaler, hvilket gør at de kan findes og deaktiveres på maskinen. Da det ikke er muligt at spore Vortex V3+ og VX4+ er disse langt mere sikre og effektive at bruge.

Vortex sender altid Live data til brugeren, hvilket betyder at de data du modtager aldrig vil være mere end 2-5 sekunder gamle.

Vortex systemet er bygget op med 7 forskellige Quick Alarm typer:

  • Hastighedsalarm
  • Gyroalarm
  • Spændingsalarm
  • Geo Hegn Alarm
  • Strømsvigtsalarm
  • Lav Spænding Alarm
  • Tændingsalarm

Med andre ord kan du altid holde øje med hvornår din maskine er tændt, hvornår den er slukket og mange andre ting.

 

FLÅDESTYRINGSLØSNINGEN:

Denne sporingsmetode er til dem der gerne vil holde styr på alle deres maskiner og biler.

Du kan se i “Real Time” hvor alle enheder er henne, om de kører eller de står stille, alt via vores server. Du behøver altså ikke at installere nogen programmer. Du kan logge dig ind både via vores App og via din PC.

Det er muligt at have flere enheder opkoblet for hvert login. Du kan når som helst gå op til 180 dage tilbage og se hvor dine enheder har været.

 

Den månedlige udgift for det SIM kort der sidder i den enkelte enhed er kun 39,- ekskl. moms pr. måned. Det er en af landets bedste priser for et system der sender live data og SMS advarsler.

 

Kontakt os for bestilling eller mere information om hvilken løsning der passer lige til dig.