HVORFOR SKAL DU VÆLGE EN MASKINE FRA FIMAP?

 

 

MASKINERNE ER TIL AT BETALE

Det italienske mærke FIMAP leverer konkurrencedygtige, innovative kvalitetsmaskiner. De er leveringsdygtige inden for mange kategorier som fejemaskiner, poleringsmaskiner, skuremaskiner og støv og vandsugere. Maskinerne er til at betale, og du sparer penge i maskinens levetid på grund af de mange teknologiske landvindinger FIMAP har opnået.

Hos os kan du både købe, leje og lease din maskine. Vi finder frem til lige den betalingsløsning der passer dig bedst.

 

LET AT BRUGE

FIMAPs maskiner er meget lette at bruge, også for begyndere og ikke uddannede operatører. Der er desuden minimal vedligeholdelse, og de er lette at gøre rent efter en dags arbejde.

 

BÆREDYGTIGHED

FIMAP er dedikeret til at sætte nye standarder for bæredygtighed inden for rengøringsmaskiner. Det gør de blandt andet med deres FIMAP Solution Saver teknologi (FSS), der sørger for at dosere vand og rengøringsmiddel separat. På den måde bruger man kun den mængde sæbe og rengøringsmiddel der er nødvendigt til den givne opgave, og slipper dermed for spild og restprodukter på gulvet.

Takket være de forskellige teknologier fra FIMAP, nedsættes spild af vand, kemikalier, energi og tid. Du får bedre resultater, sparer penge, og der er desuden fokus på at reducere støjforureningen på arbejdspladsen.

 

DRIFTSSIKKERHED

FIMAPs produkter er meget driftssikre og langtidsholdbare. De har en ISO 9001 (kvalitet) og en OHSAS 18001 (sikkerhed) certificering, begge dele er med til at sikre dig et godt produkt. Din fordel ved en meget driftssikker maskine er, at du kan sikre dig en høj produktivitet og samtidig minimere dine driftsomkostninger.

 

TEKNOLOGISK FORKANT

Ved at vælge en FIMAP maskine, sikrer du dig at du er på forkant med teknologien. Innovation er en af FIMAPs fire kerneværdier, og det kan ses på deres produkter (de andre tre er Kunden, Miljøet og Kvalitet). Målet med teknologien er konstant at øge produktiviteten, kvaliteten og holdbarheden af deres produkter, og derudover være miljøbevidst og gøre det så nemt som muligt at bruge deres produkter.

 

LANDSDÆKKENDE NETVÆRK

Vi har et landsdækkende netværk af forhandlere der hurtigt og effektivt kan hjælpe dig med dine behov og problemer. Det er en fordel for dig både når du skal have en ny maskine, og når du efterfølgende får brug for service på din maskine.

Vi er altid i nærheden til en demonstration af en ny maskine på din adresse, det koster kun en kop kaffe. Vi kommer ud til dig med maskinen, og viser dig hvorfor det er en fordel for dig at vælge en af FIMAPs maskiner frem for et andet mærke.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller vil bestille en demonstration af en maskine.