FIMAP E-Spray Electrostatic

FIMAP E-Spray

DESINFICERINGSMASKINE

  • 1 Liter Tank til desinficerende væske
  • Kan dække op til 350 m² pr time
  • 18 V Li-ion Batteri 2000 mAh + 18 V 400 mA Lader
  • 41,7 x 28 x 9,5 cm

4.349,-

FIMAP E-Spray er en professionel pistol sprøjte, der kan bruges til at distribuere desinfektions-middel effektivt og ensartet på overflader.

Den ikke-elektrostatiske version af E-Spray passer til dig der leder efter en professionel maskine til at spraye desinfektions-middel på små områder af overflader uden behovet for en 360-graders dækning af området. Den er anbefalet til kortere operationer på små, fortrinsvis flade områder i restauranter, mindre hoteller, wellness centre, hos lægen og andre lignende steder.

FIMAP E-Spray er let og meget komfortabel, drevet af et lithium batteri, der giver dig mulighed for at desinficere i flere timer, frit og hvor som helst, uden at være bundet af et kabel. Opløsningen sprøjtes i meget små og lette dråber, som lægger sig effektivt på de overflader der sprayes.

Der er mulighed for at tilkøbe en bærbar 2 liters ekstra tank i form af en rygsæk, og der er desuden mulighed for at tilkøbe et kraftigere batteri på 4000 mAh.

FIMAP E-Spray er den nemmeste måde at komme til i både store og små områder, og er en fleksibel løsning der samtidig sparer op til 65% af desinfektionsmidlerne der bruges.

Fimap E-Spray Æske
Fimap E-Spray Batteri
Fimap E-Spray Lader
Fimap E-Spray Rygsæk

E-SPRAY HOLDER TIL MAXIMA & MXL

 

230352
E-Spray Holder Kroge  452,-

 

Til Maxima modeller kræves også:

227404      Tilbehørs Holder Kit        522,-

 

E-Spray holder
Fimap E-Spray Restaurant