FIMAP E-Spray

FIMAP E-Spray Electrostatic

ELEKTROSTATISK DESINFICERINGSMASKINE

  • 1 Liter Tank til desinficerende væske
  • Kan dække op til 350 m² pr time
  • 18 V Li-ion Batteri 2000 mAh + 18 V 2000 mA Lader
  • 41,7 x 28 x 9,5 cm

8.799,-

FIMAP E-Spray Electrostatic er en professionel pistol sprøjte, der bruger princippet om elektrostatisk induktion til at distribuere desinfektions-middel effektivt og ensartet på overflader.

FIMAP E-Spray Electrostatic er let og meget komfortabel, drevet af et lithium batteri, der giver dig mulighed for at desinficere i flere timer, frit og hvor som helst, uden at være bundet af et kabel. Opløsningen sprøjtes i meget små og lette dråber, som når hvert et punkt i området der skal behandles og lægger sig effektivt. På grund af den elektrostatiske ladning bliver dråberne tiltrukket af den ønskede overflade, og mens dråberne lægger sig, skaber de en desinficerende belægning.

Der er mulighed for at tilkøbe en bærbar 2 liters ekstra tank i form af en rygsæk, og der er desuden mulighed for at tilkøbe et kraftigere batteri på 4000 mAh.

FIMAP E-Spray Electrostatic er den nemmeste måde at komme til i både store og små områder, og er en fleksibel løsning der samtidig sparer op til 65% af desinfektionsmidlerne der bruges.

E-Spray Pistol Med Skrivebord
Fimap E-Spray Electrostatic Box
Fimap E-Spray Electrostatic Rygsæk

E-SPRAY HOLDER TIL MAXIMA & MXL

 

230352
E-Spray Holder Kroge  452,-

 

Til Maxima modeller kræves også:

227404      Tilbehørs Holder Kit        522,-

 

E-Spray holder